Fiberbredbånd til borettslag og sameier

Opplev lynrask streaming og uavbrutt gaming med vårt rimelige fiberbredbånd.

Våre hastigheter

Konkurransedyktige priser som passer for de fleste. Priser er inklusiv mva.

Fellesavtale: 100,-/mnd per boenhet

100 Mbps
fiberbredbånd

199,- per måned

 • 100 Mbps opp og ned
 • Ikke noe tull, bare billig internett
 • Høy hastighet til all slags bruk
Kontakt oss

1000 Mbps
fiberbredbånd

fra 299,- per måned

 • 1000 Mbps opp og ned
 • Lynraskt nett for entusiasten
 • Ikke noe tull, bare billig internett
 • Høy hastighet til all slags bruk
Kontakt oss

10 Gbps
fiberbredbånd

fra 1299,- per måned

 • Hele 10 Gbps opp og ned
 • Lynraskt nett for entusiasten
 • Ikke noe tull, bare billig internett
 • Høy hastighet til all slags bruk
Kontakt oss

Banebrytende responstid til internettknutepunktene i Oslo

Med nyetablerte fiberføringsveier har våre kunder i Sandefjord under 1.5 millisekunder responstid til internettknutepunktene i Oslo. Midt i blinken for gaming, men såklart også for hjemmekontoret eller streaming.

Prisgaranti på fiber

Skulle du motta et pristilbud på samme hastighet, på samme teknologi fra en av våre konkurrenter vil vi tilby samme pris - minus et avslag på 5%, slik at du alltid skal ha det beste tilbudet på fiber fra Sandefjord Fiber.

Prisgarantien forutsetter at konkurrerende pris dokumenteres med skriftlig tilbud gitt på samme adresse og på samme teknologi. Den gjelder ikke for etableringskostnader.

Prisgarantien gjelder også vår egen pris hvor vi garanterer din månedspris i minimum 2 år fra inngått avtale. Gjelder ikke for TV-delen av tilbudet, da det ligger utenfor vår kontroll.

Boligutbyggere

Pass på at boligen oppfyller boeboers forventinger til dagens infrastruktur. Vi tilbyr konkurransedyktige tjenester for boligprosjekter i Sandefjord. Ta kontakt med oss idag så finner vi en løsning for ditt prosjekt. Du når oss på hei@sandefjordfiber.no eller 334 00 111.

Prosessen for utbygging av fiber

Planlegging

Før vi setter i gang med et nytt prosjekt, tar vi en runde for å kartlegge interesse for fiber i det aktuelle området. Det er avgjørende at du gir oss beskjed om du er interessert, og det er en stor fordel om du også får dine naboer til å melde sin interesse.

Utbygging

Dersom vi mottar tilstrekkelig med interesse fra potensielle kunder, vil prosjektet igangsettes.

Graving av trekkrør for fiber på din egen tomt kan du utføre selv. Vi vil sende deg detaljert informasjon i god tid om hvordan du går frem. Trekkrør vil bli plassert ved grensen til din eiendom. Vi kan selvsagt være behjelpelige med inngraving av røret.

Montering

Når fiberkabelen er blåst inn til ytterveggen, gjenstår kun installasjonen inne i huset. Det er nyttig å allerede ha bestemt hvor du vil plassere hjemmesentralen i boligen. Etter at den innvendige kablingen er på plass og sentralen er montert, vil installatøren kontrollere at alt er i orden og fungerer som det skal.

Spørsmål og svar

Lurer du på noe så er det sannsynlig at du finner det her!

Må alle i borettslaget bestille en tjeneste?
Nei det er ikke nødvendig. Vi har en fellesavtale som er så enkelt som en pris per boenhet. På den måten får borettslaget den aller beste kombinasjonen av tjenester og valgfrihet.
Ja, som oftest er det fullt mulig å gjenbruke eksisterende infrastruktur i borettslaget. Vi etablerer en node og bruker deres eget spredenett for å distribuere tjenesten i borettslaget. På den måten graver vi mindre og kan etablere raskere.
Ja, i samarbeid med Allente tilbyr vi TV og streaming til borettslag. Vi kan tilby enten en felles avtale eller individuelle avtaler. Ta kontakt for et tilbud!

Sandefjords nye lokale utfordrer på fiberbredbånd. Vi leverer internett til både private, borettslag og bedrifter.


Sandefjord Fiber AS © 2024. Alle rettigheter reservert.