Om Sandefjord Fiber

Sandefjord Fiber er en ny aktør på bredbåndsmarkedet i Sandefjord. Vi ønsker å være en utfordrer til eksisterende markedsledere i byen og by på det folket vil ha, nemlig billig internett.

Internett bør være så enkelt og rimelig som mulig. På den måten sparer du penger og velger selv det innholdet du vil ha servert over kabelen.

Sandefjord Fiber er lokalt

Sandefjord Fiber består av en gjeng med årelang fartstid innen datasenter, fiber, internett og entreprenørskap. Sammen kombinerer vi våre beste erfaringer for å levere den aller beste og rimeligste tjenesten til deg. Som naboer, venner og kolleger, er vi en del av Sandefjord. Vi bærer en felles stolthet for byen, og vårt formål er å skape en lokal tjeneste som bidrar positivt tilbake til lokalsamfunnet.

Fredrik Vasbotten

Daglig leder og medeier

Fredrik er daglig leder i Sandefjord Fiber. Han bringer en unik blanding av teknisk ekspertise og entreprenørskap til selskapet. Mange års erfaring fra gravebransjen og dybdekunnskap om faget er uvurderlig i Sandefjord fiber.

Med Fredrik i spissen er Sandefjord Fiber godt posisjonert for å utmerke seg i det lokale fibermarkedet i Sandefjord.

fv@sandefjordfiber.no

Andreas Melsom Haakonsen

Medeier

Andreas bringer en dyp og bred teknisk kunnskap til selskapet. Med lang erfaring innen områder som datasenter, servere, fiber og internett, innehar Andreas en god del av den tekniske ekspertisen som selskapet behøver for å nå de målene vi ønsker.

amh@sandefjordfiber.no

Erik Gulliksen

Medeier

Erik er en multikunstner i Sandefjord Fiber. Med bakgrunn innen elektro og IT har han en dyp forståelse for teknologien, og er en uvurderlig ressurs for selskapet. Erik bidrar med nyskapende tankegang, og hans kreativitet og tekniske kompetanse hjelper Sandefjord Fiber med å være i forkant av utviklingen.

eg@sandefjordfiber.no

Lars Jørgensen

Medeier

Lars er en verdifull ressurs hos Sandefjord Fiber AS, hvor han fyller rollen som medieer. Med flere års erfaring innen fibergraving bringer Lars en unik ekspertise til teamet. Som en god lagspiller bidrar han til et positivt arbeidsmiljø og til at prosjekter fullføres effektivt og nøyaktig. Lars sin dedikasjon til sitt arbeid og hans evne til å trives i et team gjør ham til en uvurderlig ressurs for Sandefjord Fiber.

Sandefjords nye lokale utfordrer på fiberbredbånd. Vi leverer internett til både private, borettslag og bedrifter.


Sandefjord Fiber AS © 2024. Alle rettigheter reservert.