Fiberbredbånd til hjemmet

Opplev lynrask streaming og uavbrutt gaming med vårt rimelige fibernett.

Fiberbredbånd

Konkurransedyktige priser som passer for de fleste. Priser er inklusiv mva.

1000 Mbps fiberbredbånd

499,- per måned

 • 1000 Mbps opp og ned
 • Ikke noe tull, bare billig internett
 • Høy hastighet til all slags bruk
 • Ingen bindingstid
 • Fleksibel oppstart
Bestill

10 Gbps fiberbredbånd

1499,- per måned

 • 10 Gbps opp og ned
 • Ikke noe tull, bare billig internett
 • Høy hastighet til all slags bruk
 • Ingen bindingstid
 • Fleksibel oppstart
Bestill

100 Gbps fiberbredbånd

4999,- per måned

 • 100 Gbps opp og ned
 • Ikke noe tull, bare billig internett
 • Lynraskt nett for entusiasten
 • Ingen bindingstid
 • Fleksibel oppstart
Bestill

Fiberbredbånd + TV

TV-løsningen leveres av

1000 Mbps fiberbredbånd
+
Allente Stream Basic

898,- per måned

2 streamingtjenester

12 TV-kanaler


Bestill

1000 Mbps fiberbredbånd
+
Allente Stream Flex 2

998,- per måned

2 streamingtjenester

Velg 2 ekstra pakker

12 TV-kanaler


Bestill

1000 Mbps fiberbredbånd
+
Allente Stream Flex 4

1098,- per måned

Alle pakker inkludert!

12 TV-kanaler


Bestill

Allente Ekstra TV-kanaler:


Vi tilbyr fleksibel oppstart!

Med fiberbredbånd fra Sandefjord Fiber behøver du ikke være bekymret for å betale dobbelt opp for ditt bredbånd. Vi tilbyr fleksibel oppstart av ditt abonnement. Det betyr i enkle trekk at vi leverer linjen så snart den er klar, men tilpasser slik at du ikke betaler før ditt eksisterende abonnement løper ut!

På denne måten betaler du ikke dobbelt, og du bruker linjen fra oss kostnadsfritt frem til utløp av linjen du allerede har. Gjelder ikke Stream fra Allente.

Banebrytende responstid til internettknutepunktene i Oslo

Med nyetablerte fiberføringsveier har våre kunder i Sandefjord under 1.5 millisekunder responstid til internettknutepunktene i Oslo. Midt i blinken for gaming, men såklart også for hjemmekontoret eller streaming.

Prisgaranti på fiber

Skulle du motta et pristilbud på samme hastighet, på samme teknologi fra en av våre konkurrenter vil vi tilby samme pris - minus et avslag på 5%, slik at du alltid skal ha det beste tilbudet på fiber fra Sandefjord Fiber.

Prisgarantien forutsetter at konkurrerende pris dokumenteres med skriftlig tilbud gitt på samme adresse og på samme teknologi. Den gjelder ikke for etableringskostnader.

Prisgarantien gjelder også vår egen pris hvor vi garanterer din månedspris i minimum 2 år fra inngått avtale. Gjelder ikke for TV-delen av tilbudet, da det ligger utenfor vår kontroll.

Ingen bindingstid

Bindingstid på bredbånd er gammelt og utdatert. Hos oss har du ingen bindingstid etter at abonnementet er etablert. Vi er trygge på at ved å tilby deg en svært konkurransedyktig pris og en god tjeneste, trenger vi ingen bindingstid!

Prosessen for utbygging av fiber

Planlegging

Før vi setter i gang med et nytt prosjekt, tar vi en runde for å kartlegge interesse for fiber i det aktuelle området. Det er avgjørende at du gir oss beskjed om du er interessert, og det er en stor fordel om du også får dine naboer til å melde sin interesse.

Utbygging

Dersom vi mottar tilstrekkelig med interesse fra potensielle kunder, vil prosjektet igangsettes.

Graving av trekkrør for fiber på din egen tomt kan du utføre selv. Vi vil sende deg detaljert informasjon i god tid om hvordan du går frem. Trekkrør vil bli plassert ved grensen til din eiendom. Vi kan selvsagt være behjelpelige med inngraving av røret.

Montering

Når fiberkabelen er blåst inn til ytterveggen, gjenstår kun installasjonen inne i huset. Det er nyttig å allerede ha bestemt hvor du vil plassere hjemmesentralen i boligen. Etter at den innvendige kablingen er på plass og sentralen er montert, vil installatøren kontrollere at alt er i orden og fungerer som det skal.

Spørsmål og svar

Lurer du på noe så er det sannsynlig at du finner det her!

Hva slags hjemmesentral bruker dere?
Vi har et utvalg hjemmesentraler for våre kunder. I samråd med deg finner vi den som passer deg best. De fås både med og uten trådløst nett. Om du ikke trenger en ruter i det heletatt så får du enkelt og greit bare en mediekonverter av oss.
Ja, klart du kan det. Våre routere kan enkelt settes i bromodus. Dersom du har en egen router leverer vi også mediekonvertere som gjør om fra fiberkabel til kobberkabel. Du kobler selv til ønsket router. Høyere hastigheter som 10G og 100G kan også leveres med henholdsvis en SFP+ og en QSFP28-modul for å koble direkte i en svitsj eller router.
Ja, for å kunne tilby deg den høyeste hastigheten som mulig til den beste prisen må vi etablere en ny fiber til din bolig. Vi bruker ikke eksisterende fiberkabler fra eksisterende netteiere, fordi det rett og slett ikke lar oss tilby tjenesten på det prisnivået vi ønsker.
Nei, vi rører ikke noe av den eksisterende infrastrukturen til din bolig. På den måten kan du på et senere tidspunkt velge å flytte til en annen leverandør om det er ønskelig. Vi håper og tror du forblir kunde i lang tid!
Per idag har vi ikke gjennomfakturering av TV, så dette får du på en egen faktura fra TV-leverandøren. Vi håper å ha dette i fremtiden!

Lurer du fortsatt på noe?

Ta kontakt med oss idag!

Kundeservice

Du når oss enkelt på enten telefon eller epost. Se mer på våre kontaktsider.

Kontakt oss

Sandefjords nye lokale utfordrer på fiberbredbånd. Vi leverer internett til både private, borettslag og bedrifter.


Sandefjord Fiber AS © 2023. Alle rettigheter reservert.